abc def ghijklmno pqrst wv åäö

hheheheheTowe

Mitt namn är Towe och jag är en tjej på snart 18 år. Jag bor lite ute på landet med min familj och våra djur som vi har. Jag har två egna islandshästar som heter Krafla och Snekkja. Krafla har jag ägt i 4 år och hon är min första islandshäst, hon betyder väldigt mycket för mig. Hon är född 1996 (20 år) så hon är inte så ung längre men fortfarande pigg och glad som tur är. Jag har tävlat lite med henne och vi har blivit klubbmästare i T4U två år på rad och även fått lite andra placeringar. 
 
Snekkja har jag ägt i 3 år och henne köpte jag som ett projekt för mig. Efter att jag hade lärt mig att rida islandshäst ville jag ta det ett steg längre och lära mig ännu mer. Snekkja är född 2008 (8 år) och vi har utveckats väldigt mycket tillsammans. När jag köpte henne var hon precis inriden och kunde bara skritt, trav och galopp. På dessa tre åren har vi förutom att lärt känna varandra hittat tölten samt åkt på lite tävlingar mest bara för att hon ska vänja sig vid miljö. 
 
Jag brinner verkligen för ridsporten och detta året ska jag träna ordentligt med Snekkja och börja tävla lite mer med henne och fokusera på att höja poängen och få placeringar. Krafla ska få ta det lite lugnare eftersom att hon börjar bli lite äldre, så det blir mer mysiga uteritter på henne vilket är underbart det också.
 
 
 RSS 2.0